Nu mai aveau nicio speranţă, dar Nerium le-a oferit una

22 martie 2014, ora 00:55, in categoria Info MLM, Network marketing

Darin şi Cheryl Kidd sunt Directori de Marketing pe plan naţional din Virginia la nivel de 5 Stele. Ei au cumulat peste 1 milion de dolari din vânzări în primii lor doi ani la Nerium şi acum au un venit de peste 70.000 de dolari pe lună. În plus Nerium le-a oferit un bonus în valoare de 250.000 de dolari!

În urmă cu 15 ani cei doi întrerupseseră studiile, erau faliţi, foloseau ajutor medical şi trăiau într-un oraş mic. Ei nu avuseseră niciodată success în industrie până să îl fi cunoscut pe Jeff Olson, al cărui nume în industria de marketing este “Producătorul Milionar”.

“Îmi amintesc sentimentul că eram fără nicio speranţă şi simţeam că eram un mare ratat pentru că nu îmi puteam hrăni sau sprijini familia” spune Darin.

“Slavă Domnului că cineva s-a uitat la noi NU cum eram, ci cum noi am fi PUTUT fi cu potenţialul nostru dat de la Dumnezeu!”
“Ceea ce ne motivează pe noi acum este că îi ajutăm pe alţii să realizeze că pot avea mai mult, face mai mult, exista mai mult. Iubim să ajutăm oamenii” Iubim distracţia! Abia aşteptăm să ne trezim în fiecare zi să vedem cum putem ajuta şi ce putem oferi.”

Ei văd Nerium ca pe o furtună perfectă. Nerium are sistemul de îndrumare potrivit, cu produse inovatoare adevărate la locul potrivit şi sunt bazate pe ştiinţă reală şi analize clinice.

Sistemele permit oamenilor să construiască un venit full-time pe un plan de lucru part-time, împreună cu planul fenomenal de compensare şi cu liderii de business potriviţi. Moţul de pe savarină este abilitatea de a câştiga propriul produs gratuit, împreună cu inventarul gratuit nelimitat, I-pod-uri, bonusuri şi excursii de lux.

De când s-au aventurat în vânzările în reţea, au fost părinţi casnici cu 5 copii şi au devenit multimilionari în industrie. Darin şi Cheryl Kidd iubesc faptul că nu mai sunt nevoiţi să lucreze toată viaţa în jurul unui job ci să poată construi propria afacere în jurul vieţii lor.

Este o binecuvântare să ai libertate financiară şi să poţi petrece timpul aşa cum îţi doreşti!

Sursa: TINA WILLIAMS

Traducător: MARIA ŞTEFANIAN

 
Te invitam sa dai un like paginii de Facebook Jurnalul de Drajna: