Liderii în industrii Ray și Robin Sanchez se alătură companiei Vemma

29 noiembrie 2014, ora 00:04, in categoria Info MLM, Povesti de succes

Cu aproape 11 ani în urmă, Ray și Robin Sanchez și-au dat seama de faptul că această industrie era răspunsul la un trai mai bun pentru familia lor. Ray, un muzician local de top din Michigan și soția acestuia, Robin au experimentat un mare succes cu două companii diferite. Pasiunea de a îi ajuta pe alții, care asemenea lor înșiși, doresc mai mult pentru familiile lor.

După 7 ani în industrie și depresiunea economiei, Robin și-a văzut afacerea zdruncinându-se. “Când oamenii abia sunt în stare să aducă ceva de mâncare acasă, sacrifică tot ce ține de creme de marcă pentru față și pentru picioare”, afirmă Robin.

În 2011, într-un efort de a găsi un răspuns și o nouă cale financiară, Ray s-a alăturat unei companii de sănătate și frumusețe cu o platformă constând în provocarea de 90-zile și a realizat succes la surt timp. Robim i s-a alăturat la scurtă vreme și cuplul a început construirea unei afaceri de succes.

Cu Vemma având o creștere explozivă și dublându-și vânzările din ultimul an, au simțit curiozitatea de a încerca posibilitățile spre succese mai mari. Am văzut din nou și din nou dovada că sincronizarea este mai importantă decât priceperea, spune Ray.

“Sunt atât de multe fațete cu care ne-am îndrăgostit de Vemma. Suntem impresionați de această companie existentă pe piață de 10 ani care nu are nicio datorie și care pune pe primul loc valorile creștine, pe al doilea familia și afacerea pe al treilea, și care este modelată de directorul de vânzări al Vemma, BK Boreyko, persoana care a creat o cultură de legendă orientată către familie. Produsele de calitate superioară oferă beneficii oricui cuprins între vârsta de 2 sau 102 ani. Suntem onorați și extra-încântați că am găsit o casă alături de Vemma!”

“Leadership-ul este o atât de mare parte din succes-ul oricărei echipe. Suntem mândri să fim parteneri cu fondatorul și directorul executiv, BK Boreyko, dar și prieteni și lideri în industrie alături de Dale Peake și Tina Hockmuth, care ne sunt mentori în fiecare aspect al vieții. Împreună, asemeni unei echipe, vom avea impact asupra multor familii, deoarece îi ghidăm către punctul din care vor realiza că țelurile și aspirațiile lor sunt cu adevărat posibile cu Vemma. Cu toate lucrurile la un loc, am produs furtuna ideală.”

Despre Vemma
Fondat în 2004 de BK Boreyko și cele două surori, Karen și Lauren, Compania de nutriție Vemma s-a bucurat de o creștere de peste 100 milioane de dolari anul trecut ca unul dintre liderii de industrie de top specializați în nutriție lichidă. În fiecare lună, mii de noi consumatori experimentează diferența pozitivă a Formulei clinice Vemma. Brandurile Vemma includ băuturile energizante studiate clinic Verve® și Vemma Bod-e® , o linie pentru slăbit. Vemma are sediul principal în Tempe, Arizona și își distribuie produsele prin rețeaua globală de marketing afiliat.

Sursa: Tina Williams

Tradus de: Maria Ștefanian

 
Te invitam sa dai un like paginii de Facebook Jurnalul de Drajna: