Leslie Brown fortifică relaţia de suflet cu Talk Fusion

15 martie 2014, ora 11:38, in categoria Info MLM, Network marketing

Leslie Brown din Sarasota, Florida, USA a pus întotdeauna familia pe primul plan. Cu cei 6 copii ai săi şi 11 nepoţi, Leslie şi soţul ei Jim sunt extrem de mândri de familia numeroasă pe care au clădit-o de-a lungul anilor.

Viitorul era atât de strălucitor când s-au mutat ei în Florida pentru a se pensiona, în urmă cu doar câţiva ani. Leslie şi Jim urmau să dea din nou lovitura după 30 de ani de construire a afacerilor de tip MLM cu o investiţie ce le-ar fi permis o viaţă sigură pentru tot restul vieţii. Apoi, datorită unor circumstanţe ce nu depindeau de voinţa lor, acea investiţie a dispărut peste noapte. Viitorul familiei Brown devenise dintr-o dată nesigur.

“La această vârstă, când te gândeşti că eşti pe cale să ajungi la liman pentru o vreme, era un lucru devastator” spune Leslie. “Te gândeai că niciodată nu vei mai găsi calea de a îţi construi din nou un trai.” La scurt timp după aceea, un prieten cu care nu mai vorbise de 2 ani a sunat-o pe Leslie, entuziasmat de o companie cu numele de Talk Fusion. Ca un veteran în industrie, Leslie a fost sceptică. Ea regăsea metodele de lucru din trecut, dar cu toate astea, această nouă companie i-a captat interesul.

După ce a văzut primul plan de afacere, Leslie şi-a dat seama imediat de potenţialul pe care Talk Fusion îl avea pentru ea şi familia ei.

“Talk fusion este un vis devenit realitate. Ne dorim să fi cunoscut afacerea Talk Fusion acum 30 de ani când am început munca în această industrie” afirmă Leslie. “În companiile în care am lucrat înainte, eram nevoiţi să ne strecurăm, să ţinem prezentări şi să facem rost de propriile materiale de marketing, dar aici este totul gata făcut şi mai bine decât în orice companie în care am lucrat vreodată.”

Leslie şi-a luat angajamentul imediat de a răspândi Oportunitatea Talk Fusion comunităţii sale şi chiar mai departe de aceasta. A profitat la maximum de sistemul simplu al companiei şi de materialele de training online.

Mânată de şansa unui viitor mai bun, Leslie si-a extins rapid afacerea către alte ţări, ajutând-o să atingă rangul distins de Diamant Albastru şi să ceară libertatea financiară pe care o merita, în doar câţiva ani.

Ceea ce Leslie apreciează cel mai mult este stilul de viaţă pe care Talk Fusion îl oferă, permiţăndu-i să lucreze de la domiciliu, să conducă un Mercedes-Benz din partea firmei, să se bucure de 2 Vacanţe de Vis Getaways to Hawaii pe an şi să petreacă mai mult timp alături de familia pe care o îndrăgeşte atât de mult.

“De curând mi-am pierdut mama” spune Leslie. “Talk Fusion mi-a dat această şansă, în mod literal, pentru aproape 5 luni să fiu alături de mama mea şi de tatăl meu în ultimele ei zile. Pentru mine, asta este totul. ”

Astăzi, ea conduce o mare echipă internaţională de Asociaţi Talk Fusion, pe care îi ajută să îşi îndeplinească visele şi să dea înapoi lumii exact aşa cum a făcut şi ea.

“Sper ca toată lumea să prindă o idee despre ceea ce această afacere le poate oferi – speranţă, stil de viaţă şi abilitatea de a schimba familii.”

Noi, Departamentul Media – Jurnal, Revista, Radio – al S.C. Venituri Suplimentare S.R.L., mulţumim prin intermediul domnului Ninel Stama pentru întreg suportul oferit de către mentorii noştri, Leslie şi Jim Brown pentru dezvoltarea reţelei Talk Fusion în România.

Entuziasmul lor, transmis de fiecare dată în calitate de invitaţi în video-conferinţele organizate de noi, pentru prezentarea afacerii Talk Fusion, a fost păstrat în modul de lucru în promovarea activităţilor noastre.

Leslie şi Jim Brown, vă aşteptăm cu drag oricând în România!

Sursa: TED NUYTEN

Tradus şi adaptat de: MARIA ŞTEFANIAN

 
Te invitam sa dai un like paginii de Facebook Jurnalul de Drajna: