John şi Nadya Melton şi succesul lor cu Vemma

23 martie 2014, ora 00:10, in categoria Info MLM, Network marketing

John şi Nadya Melton sunt veterani în vânzări directe de 12 ani, lideri şi îndrumători căutaţi. Ei locuiesc în Baltimore, MD şi au construit afacerea Vemma în timp ce îşi creşteau cei doi copii. Au dezvoltat organizaţii de vânzări de mii de afiliaţi şi zeci de mii de clienţi. John şi Nadia au educat mii de persoane şi le-au dat puterea să atingă succesul în afacerea lor de acasă.

Astăzi deţin şi operează mii de afaceri şi iubesc să îndrume şi să pregătească oamnenii către succese mai mari în viaţă. Au intrat în afacerea Vemma cu opt luni în urmă şi au atins rangul de Ambasador în mai puţin de 90 de zile. Acum au peste 200 de persoane care se alătură săptămânal companiei.

Ted Nuyten a avut onoarea să obţină un interviu cu acest cuplu minunat:

John şi Nadya, care este secretul vostru pentru success?

Administrarea timpului, consistenţa, construirea de relaţii durabile, specializarea în Social Media (ramură ce se ocupă cu studiul impactului mediatic asupra societăţii), focusarea pe cecurile oamenilor noştri, realizarea de activităţi aducătoare de bani în fiecare zi. Nadya asociază mare parte din succesul ei implicării sale timpurii în dezvoltarea personală.

„M-am mutat aici din Rusia când aveam 16 ani” povesteşte ea, „deci locuisem foarte puţini ani în SUA când am intrat în afaceri şi am început să învăţ despre dezvoltarea personală. Să fii în afara zonei tale de confort este locul de unde începe succesul.”

Cum ai intrat pentru prima dată în industria de vânzări?

„Nadya avea 19 ani când a intrat pentru prima dată în industria de vânzări directe iar eu 20” spune John. Bunul meu prieten Mike m-a luat şi m-a dus la o prezentare. Am început în acea noapte. M-am gândit “Cine nu ar dori un produs de curăţenie sigur pe care să îl poţi chiar înghiţi, un filtru de apă care costă 500 dolari şi un balsam de buze de 3 dolari?” Încă mai râd şi azi când vorbesc despre lucrul acesta. Cea mai bună parte a acelei prime companii e că acolo am cunoscut-o pe Nadya.”

„Am concurat pentru câţiva ani până când compania a ieşit din sistem aşa cum se întâmplă cu multe firme la început. Mulţumită mentorilor grozavi, am început să lucrăm la dezvoltarea personală şi am învăţat cum să vindem, să îndrumăm, să recrutăm lideri, să dezoltăm o atitudine puternică de lucru şi care nu permite scuze.”

De ce aţi ales Vemma?

„După ani în de zile în care am făcut planuri de afacere în casa noastră în fiecare seară, eram epuizaţi!” spune Nadya. „Nu eram niciodată acasă noaptea ceea ce e greu când ai copii. Am început să studiem Internet-ul şi Social Media Marketing şi am realizat că exista o cale mai bună pentru a conduce o adevărată afacere de casă.”

„Fusesem consumatori de produse Vemma pentru mulţi ani dar nu văzusem oportunitatea să construim afacere până de curând. John a dat peste un interviu cu BK Boreyko şi Anthony Powell pe site-ul vostru şi am fost impresionaţi cu adevărat. Nu ştiam că Vemma lua amploare cu mişcarea YPR, Chris Powell şi produse noi.”

„Ne-a plăcut foarte mult faptul că Anthony Powell avea un sistem de contruit online. Pe măsură ce făceam mai multă cercetare, pe atât eram mai entuziasmaţi.”

„Unul dintre lucrurile care ne-a atras cel mai mult a fost faptul că Vemma întâmpină tehnologia şi permite construirea afacerii atât prin intermediul online cât şi offline, folosind toate resursele disponibile. Este uimitor ce a putut să facă Home Office (Biroul de acasă) pentru brand, spune Nadya, un guru al marketingului care are o diplomă în afaceri şi priceperea de a construi un site în aproximativ o oră.”

„Brandul grozav însuşi este motivant pentru fiecare afiliat. Este atât de entuziasmant să ai un produs care este atât de proaspăt! Ceea ce îndrum de ultimă oră în marketing constă în grafica bună şi simplitatea, iar asta e ceea ce au făcut ei pentru Vemma.”

Sursa: TED NUYTEN

Traducător: MARIA ŞTEFANIAN

 
Te invitam sa dai un like paginii de Facebook Jurnalul de Drajna: