Holton Buggs, un antreprenor de nota 10!

24 martie 2014, ora 00:37, in categoria Info MLM, Network marketing

Antreprenorul cu vânzări de top numărul 1, Holton Buggs, vă dezvăluie metoda prin care puteţi construi o afacere de MLM uriaşă.

La evenimentul de curând susţinut de Eric Worre, intitulat “Go Pro Recruiting Mastery” (Devino un maestru în recrutarea profesionistă), actualul antreprenor cu vânzări de top în MLM, Holton Buggs a ţinut o prezentare monumentală despre modul în care a construit o afaceri care îi aduce peste un million de dolari lunar.

Antreprenorul cu vânzări de top numărul 1, Holton Buggs

În acest fragment exclusiv, Holton Buggs vă va vorbi despre prima sa lansare. Un fragment de nepierdut atât pentru profesioniştii seniori cât şi pentru juniori.

„Unii se uită la succesul meu de astăzi şi cred că probabil am fost norocos sau că m-am născut cu ce am. Oricum, eu tot îmi aduc aminte cum am crescut în Florida, Ponce De Leon în Tampa, privind-o pe mama mea cum lucre mai multe joburi pentru a avea grijă de mine.

Ca mulţi copii a unei familii monoparentale eram lăsat pe timpul zilei în grija unei creşe unde veneau dădace din cartier. Pe vremea aceea singurele calificări pe care le putea avea cineva pentru a ţine o creşă erau un acoperiş, electricitate şi hrană. Nu era niciun fel de educaţie specială, sanitară sau regulamente pentru studenţi şi profesori cum sunt astăzi.

Femeia care mă îngrijea terminase liceul şi câştiga mai puţin de 1500 de dolari pe lună. Era o persoană bună, dar ţinând seama de faptul că învăţam mai mult despre cine murea şi învia în toate telenovelele, decât să număr, să citesc, sau să scriu, nu era persoana ideală pentru a avea grijă de copii la începutul anilor lor de studiu.

Dar mama mea trebuia să facă ceea ce trebuia. Deşi ştia că nu mă aflam în cel mai pun mediu, ea întotdeauna mă ridica explicându-mi. Drept urmare, în loc să primesc cuvintele dădacei de la creşă şi să devin o cloşcă în coteţ, am decis să mă sprijin de cuvintele mamei şi să găsesc un mod de a fi ca un şoim.

Mediul este totul, aşa că în timpul şcolii mi-am creat un mediu pentru mine să devin furnizor.

Când aveam 14 ani tundeam pentru a câştiga bani, iar apoi m-am plictisit să fac eu toată treaba de unul singur şi am descoperit avantajele din cumpărarea bomboanelor en-gross şi recrutarea persoanelor care să le vândă mai departe pentru mine.

Una dintre persoanele pe care le-am recrutat era Earlane Lilly, care acum se cheamă Earlene Buggs; ea este soţia mea şi cea mai bună prietena a mea.”

 

Sursa: TED NUYTEN

Traducător: MARIA ŞTEFANIAN

 
Te invitam sa dai un like paginii de Facebook Jurnalul de Drajna: