Fuego a venit personal să-i viziteze pe bătrânii de la Mărăşeşti

9 august 2014, ora 12:26, in categoria Evenimente

Cunoscutul artist Fuego, pe numele său real Paul Surugiu, a fost prezent ieri pentru scurtă vreme la Căminul pentru persoane vârstnice “O nouă şansă” din Mărăşeşti.

Chiar dacă ieri nu le-a cântat celor 38 de beneficiari, Fuego a fost alături de Elena Stoica, preşedinta Clubului Rotary Varana Focşani în acest an rotarian, într-un proiect de voluntariat dedicat vârstnicilor instituţionalizaţi.

Voluntariat sub egida Rotary Varana la Mărăşeşti

Artistul a promis însă că se va întoarce pentru a-i încânta pe bătrâni şi cu vocea sa. Evenimentul central de ieri a fost însă începerea unui parteneriat între Cămin şi Club Rotary Varana. “Această acţiune face parte dintr-un program mai mare de voluntariat. Tot prin voluntariat am reuşit să facem acest club pe care l-am numit “Clubul Speranţei”. Am reuşit să facem câte ceva în sensul igienizării câtorva saloane, a grădinei de aici din faţă, de fapt, câte puţin din toate. Intenţia noastră este să transmitem la cât mai mulţi oameni de bine dorinţa de a face câte ceva. Nu trebuie bani mulţi, trebuie să trezeşti acel sentiment că din voluntariat se pot naşte lucruri frumoase”, a declarat Elena Stoica.

Pentru amenajarea clubului, rotarienii vrânceni au venit cu o sponsorizare de circa 10.000 lei, ce a constat în obiecte de mobilier, electronice şi electrocasnice, obiecte de igienă personală, haine şi, poate cel mai apreciat lucru, rafturi pentru viitoarea bibliotecă.

“Mulţumesc pentru donaţiile pe care le-aţi făcut acestui cămin dar cel mai important lucru pe care consider că o să-l avem este parteneriatul pe care o să-l începem pentru o perioadă mai lungă. Acest parteneriat îl văd ca o susţinere din partea dumneavoastră, nu neapărat materială, ci spirituală şi promovarea activităţii pe care noi o facem aici. Cel mai important lucru este ca lumea să ştie că noi avem grijă de oameni”, a declarat Daniel Drăgan, directorul Căminului.

Cei 38 de beneficiari au avut parte şi de o masă festivă, iar angajaţii au primit din partea Clubului Rotary diplome pentru activitatea lor. (G. SAVA)

Sursa:
ziaruldevrancea.ro

Autor: Ninel Stama

 
Te invitam sa dai un like paginii de Facebook Jurnalul de Drajna: