Friptură orientală de pui

30 august 2014, ora 08:00, in categoria Sfaturi utile, Sfaturi utile

Ingrediente
 Piept de pui – 5 bucăţi
 Miere – 100 g
 Vin alb – 200 ml
 Unt – 200 g
 Alune – 150 g
 Ghimbir măcinat – 3-5 g

Mod de preparare:
Se topeşte în gură, e o friptură delicioasă şi foarte dietetică cu savoare asiatică, ce scoate banalul piept de pui din anonimat, rezultând un produs rafinat.
Speli bucăţile de pui şi le aşezi într-o tavă unsă cu ulei. Le ungi cu unt şi miere şi torni deasupra vinul alb. Dai la cuptor aproximativ 1h, până se rumeneşte. Într-o farfurie adâncă pisezi alunele şi se amestecă împreună cu ghimbirul, apoi tăvăleşti bucăţile de piept prin ele.

 

Poftă bună!

 

Autor: Mihaela Dobrescu

 
Te invitam sa dai un like paginii de Facebook Jurnalul de Drajna: