Friptura de pui cu umplutura picanta

3 decembrie 2014, ora 21:30, in categoria Sfaturi utile

 

Friptura de pui cu umplutura picanta de nuci, este ideala pentru o ocazie mai deosebita in familie.

Aceasta reteta de friptura umpluta cu nuci este extrem de frageda, iar cu ajutorul acelei umpluturi, carnea poate fi servita fara garnitura. Nici sosul nu este de aruncat. Carnea aceasta cu sosul din supa de pui si alte mirodenii este excelenta.

Reteta de friptura de pui cu umplutura picanta de nuci vine la pachet cu un amestec de nuci tocate, paine taiata cubulete si inmuiata in lapte, alaturi de condimente verzi. Mmmm, delicioasa.

Timp: 75 min.
Nivel: usor

Ingrediente
300 ml supa de pui
75 ml de lapte
2 oua
piper pentru gust
sare dupa gust
1 crenguta de patrunjel
100g nuci
3 felii de paine alba
50 g unt
1 capatana de ceapa
1 pui

Preparare friptura de pui cu umplutura picanta de nuci
Spalati si uscati carnea de pui. Tocati fin nucile.

Painea se taie in cuburi si se toarna peste ea laptele cald. Dupa aceea se toaca patrunjelul. Intr-o tigaie se incinge ulei si se prajeste ceapa pana devine aurie.

In painea inmuiata se adauga nucile, patrunjel, ceapa prajita, oua, sare si piper dupa gust. Se amesteca de mai multe ori.

Umpluteti puiul cu umplutura de mai sus si coaseti la deschidere, dupa care se pune carnea de pui intr-o tigaie adecvata.

Adaugati sare si piper dupa gust. Se toarna supa si se coace timp de aproximativ o ora intr-un cuptor la 200 grade, preincalzit.

 

SURSA: www.stiri.com.ro                                   AUTOR: Mihaela Dobrescu

 
Te invitam sa dai un like paginii de Facebook Jurnalul de Drajna: