Felicitări, MEDICER! 28 de noi locuri de muncă în comuna Drajna!

28 septembrie 2013, ora 04:12, in categoria Locuri de munca, MEDICER, Proiecte, Sanatate, Sanatate, Sociale, Stiri / evenimente locale

 

Un eveniment de maximă importanţă a avut loc joi 26.09.2013 în satul Cătun din Comuna Drajna. MEDICER BIOS a inaugurat aici o fabrică de medicamente tradiţionale, suplimente alimentare şi cosmetice naturale, în acest fel fiind puse la dispoziţia localnicilor, 28 de noi locuri de muncă .

 

Firma MEDICER BIOS, reprezentată de doamna doctor Roxana Ionescu şi de soţul dânsei, Lector Univ. Dr. Mihail Ionescu, este un producător cunoscut în România datorită suplimentelor alimentare, cosmeticelor naturale şi produselor apicole. Amenajată modern din clădirea fostei şcoli a satului Cătun, fabrica este dotată cu o tehnologie modernă, de ultima generaţie.


Mulţumim doamnei Primar Violeta Gonţea şi domnului Viceprimar Ion Călinoiu, pentru invitaţia de a participa la acest eveniment, oficiat cu o slujbă religioasă de Preotul Ilie Vasile, fostul Protopop al zonei noastre, alături de alţi distinşi prelaţi.


La acest eveniment au participat alături de conducerea Administraţiei locale Drajna, angajaţi ai Primăriei, Şefii Poliţiei zonale şi distinşi invitaţi din Parlamentul României şi Consiliului Judeţean Prahova.


Investiţia MEDICER BIOS este lăudabilă, în condiţiile în care în comuna noastră există o nevoie stringentă de locuri de muncă. Familia Ionescu a promis că are în vedere finalizarea unui nou proiect în Comuna Drajna, alături de alte investiţii în zona noastră (în localităţile Bătrâni şi Ceraşu).
Să fie într-un ceas bun, Dumnezeu să le dea putere investitorilor şi înţelepciune celor din Primăria Drajna!

 

AUTOR : NINEL STAMA

 
Te invitam sa dai un like paginii de Facebook Jurnalul de Drajna: