Corporaţia Forever Green Worldwide pentru o alimentaţie sănătoasă creşte în vânzări

14 aprilie 2014, ora 00:43, in categoria Info MLM, Network marketing

Corporaţia Forever Green Worldwide (Mereu Verde), un furnizor de alimente naturale şi alte produse sănătoase, au anunţat că se aşteaptă la creşteri spectaculoase în vânzări.

“Pe parcursul anului 2013, compania a câştigat 17,7 milioane dolari în venituri, cu o creştere de 41% faţă de anul anterior,” spune Jack Eldrige, Director la această corporaţie. “Pentru 2014, compania prevedea iniţial venituri de 30-40 milioane de dolari. După rezultatele din primul trimestru şi trendurile curente de creştere, compania se pregăteşte să crească acest număr anunţat anticipat.” În prezent compania se aşteaptă la vânzări de 41-50 milioane dolari în 2014, aproape de trei ori mai mult ca în 2013.

“Ar trebui să continuăm să vedem creşteri masive de profituri pe măsură ce economiile din vânzări sunt obţinute. Cu introducerea de noi produse în 2014, sperăm să continuăm aşteptările de vârf atât pentru venit cât şi pentru profitabilitate.”

“Talentul nostu ajută la creşterea companiei noastre. Continuăm să solidificăm infrastructura internă în ambele sisteme şi zona de resurse umane pentru a deveni lideri în industrie,” afirmă General Manager Craig Smith. “Cu o afacere unică şi globală, creşterea noastră ar trebui să continue să crească într-un ritm rapid în viitorul apropiat. Creşterea valorii de acţiuni rămâne prioritatea noastră numărul 1 şi ne vom păstra investitorii la curent cu toate resursele cheie pentru progres”.

Forever Green Worldwide Corporation dezvoltă, produce şi distribuie o linie în creştere de alimente naturale integrale şi alte produse către America de Nord, Australia, Europa, Asia şi America de Sud, incluzând şi noua ofertă globală PowerStrips.

 

Sursa: TED NUYTEN

Traducător: Maria Ştefanian

 
Te invitam sa dai un like paginii de Facebook Jurnalul de Drajna: