Cereţi viselor să vă îndrume

6 septembrie 2021, ora 21:03, in categoria Diverse, Isabela Neagu

 

Vă puteţi cultiva simţul sacru al viselor considerându-l pe fiecare în parte ca fiind un dar al intuiţiei personale. Chiar şi atunci când un vis nu pare să ofere informaţii zguduitoare, în scopul salvării planetei, el vă poate oferi indicii cu privire la anumite aspecte ale vieţii dumneavoastră, asupra cărora ar trebui să priviţi cu mai multă atenţie. Chiar şi atunci când nu sunteţi sigur de înţelesul mesajului din vis, este foarte posibil ca ceea ce „ghiciţi” să vă ofere informaţii intuitive deosebit de importante.

Prin exerciţiu, puteţi face mai mult decât să „ghiciţi” şi să observaţi. Veţi ajunge chiar să vă controlaţi conţinutul viselor, dând minţii o anumită sarcină înainte de a adormi. Puteţi sugera ceea ce doriţi să visaţi şi îi puteţi cere minţii să vă ofere informaţii cu privire la anumite domenii ale vieţii dumneavoastră. Ca să puteţi purcede în acest sector al viselor, puteţi urma sfaturile oferite în „Exersaţi reamintirea viselor”. (continut de articolul urmator).

Uitându-vă la ceea ce aţi scris, fiţi conştient de modul în care vă simţiţi şi de detaliile vis-a-vis de care reacţionaţi cel mai clar şi mai puternic. Subliniaţi aceste detalii, pentru a le putea explora ulterior, dacă va fi necesar; înseamnă că acestea sunt punctele care vi se par dumneavoastră relevante în situaţia de moment. S-ar putea să descoperiţi că indiciile provenind din mai multe vise pot fi puse cap la cap, pentru a forma mesajul clar pe care îl aşteptaţi.
Cerând viselor să vă îndrume puteţi accede într-un plan mirific, în care puteţi afla răspunsul la problemele care vă preocupa. Visele au un cod special care trebuie descifrat şi înţeles, de aceea noi o să vă fim alături.

Autor: Isabela Neagu
Coordonator material : Radu Botez – parapsiholog

Articol publicat in revista online Oniromantie

 
Te invitam sa dai un like paginii de Facebook Jurnalul de Drajna: