Ce este Empower Network?

18 martie 2014, ora 00:18, in categoria Info MLM, Network marketing

David Wood, Membru Fondator Empower Network

Empower Network este o companie cu sediul principal în St Petersburg, Florida, fondată de David Wood şi David Sharpe în 2011 pentru a aduce un imbold proprietarilor de firme mici.

Acest imbold are menirea să îi ajute pe aceştia să câştige bani din mediul online fără să se lovească de provocările uzuale de ordin tehnic, de marketing, sau de efectuare a plăţilor, care până atunci îi punea în încurcătură pe majoritatea dintre ei.

Empower Network găzduieşte una dintre cele mai vaste comunităţi de bloguri şi de platforme online. Acestea, pe lângă produsele şi serviciile de instruire educaţională destinate distribuitorilor online, firmelor debutante, mici şi de familie, constituie portofoliul Empower Network.

Compania oferă şi un program prin care afiliaţii pot câştiga comisioane substanţiale din promovarea şi vânzarea produselor sale.

Produsul original Empower Network este sistemul de bloguri care atrage un număr mare de vizitatori şi are scopul de a ajuta cei peste 30 000 de afiliaţi şi 70 000 de membri să folosească internetul pentru dezvoltarea afacerii lor pe platforma online.

Astfel ei nu mai au obligaţia de a achiziţiona o franciză, aşa cum se întâmplă la alte companii de profil, acum având auto-control deplin asupra activităţii lor prin intermediul blogurilor, al vânzărilor directe şi al marketingului online.

Iată ce răspunde David Wood în urma unei neînţelegeri legate de ce se poate comercializa prin intermediul blogurilor sale:
„Adevărul este că Empower Network a fost construit de vânzători către vânzători. Puteţi promova orice doriţi aici – nu este treaba noastră să verificăm ce afaceri doriţi să construiţi iar noi nu am constrâns niciodată vreo persoană să nu promoveze 2 – sau poate chiar 50 de afaceri.
Noi credem că dacă eşti un afiliat independent poţi să îţi alegi ceea ce doreşti să promovezi, iar dacă noi vrem să te păstrăm, trebuie ca voi să aveţi libertate şi să fiţi aici de bună voie.”

Sursa: TED NUYTEN

Tradus şi adaptat de: MARIA ŞTEFANIAN

 
Te invitam sa dai un like paginii de Facebook Jurnalul de Drajna: