Bucharest NightRun – 30 august, Pasajul Basarab

14 august 2014, ora 08:50, in categoria Evenimente

ProSport te cheamă să alergi la cel mai mare eveniment de running nocturn din România! Sâmbătă, 30 august, ora 21.oo, pe Pasajul Basarab.

ProSport continuă seria evenimentelor sportive dedicate pasionaţilor de sport şi de mişcare, care doresc să evadeze din rutina zilnică şi să aibă un stil de viaţă activ şi sănătos.

După episoadele „Cu bicicleta la mare”, „Tower Center Up Run” şi „Cu bicicleta la munte”, o nouă competiţie într-un cadru neconvenţional va polariza toată atenţia temerarilor din Bucureşti şi nu numai. Aflată la a treia ediţie, ProSport Bucharest Night Run se va desfăşura în acest an pe 30 august, pe Pasajul Basarab din Capitală, la fel ca în 2013.

ProSport, în parteneriat cu Primăria Municipiului Bucureşti, au ales aceeaşi locaţie spectaculoasă ca şi anul trecut, şi anume Pasajul Suprateran Basarab. Inaugurat în iunie 2011 în prezenţa Primarului General al Capitalei, dl. Sorin Oprescu, Pasajul Basarab este cu precădere un pasaj rutier; el uneşte sectoarele 1 şi 6 între Şoseaua Nicolae Titulescu şi Şoseaua Grozăveşti. A fost construit cu scopul de a fluidiza traficul în zona de Nord-Vest a Capitalei şi de a completa inelul interior de circulaţie al Municipiului Bucureşti. Zilnic, 50.000 de maşini trec pe acest pasaj.

Pe 30 august, ProSport spune “Noapte (ne)bună, Bucureşti”!

Startul evenimentului se va da din parcarea Carrefour Orhideea. Concurenţii se pot înscrie la una dintre cele două probe propuse de organizatori, de 5 km, respectiv de 10 km. Participanţii vor primi chip-uri individuale de cronometrare, astfel incât fiecare îşi va afla la finalul cursei timpul personal realizat.

Categoriile de concurs sunt următoarele:

Băieţi:

-cu vârsta cuprinsă între 15 şi 35 de ani
-cu vârsta mai mare de 35 de ani (împliniţi la data concursului)

Fete:

-cu vârsta cuprinsă între 15 şi 35 de ani
-cu vârsta mai mare de 35 de ani (împliniţi la data concursului)

Cele două curse la care concurenţii se pot înscrie sunt cele de 5.ooo metri şi 10.ooo metri.

Toate persoanele care doresc să participe la Bucharest Night Run trebuie să se înscrie pe site-ul www.nightrun.prosport.ro, iar primii 200 de participanţi primesc tricoul oficial al evenimentului. Persoanele care completează formularul până pe data de 10 august, ora 23:59, beneficiază de o taxă de participare promoţională. Fiecare dintre participanţi va beneficia de cronometrare cu chip, asistenţă medicală şi puncte de hidratare. Câştigătorii fiecărei categorii vor primi premii în bani.

Aflat la a treia ediţie, evenimentul Bucharest Night Run, organizat de ProSport, se bucură de un succes din ce în ce mai mare, anul trecut ajungând la 600 de participanţi, dovadă a faptului că numărul iubitorilor de mişcare în aer liber este în creştere.

Sursa:
descopera

Autor: Maria Dumitrache

 
Te invitam sa dai un like paginii de Facebook Jurnalul de Drajna: