Andre Rieu anunta un al saselea concert la Bucuresti, pe 7 iunie

12 februarie 2015, ora 17:30, in categoria Cultura, Evenimente, Stiri

 Andre Rieu anunţă un al şaselea concert la Bucureşti, pe 7 iunie, la Piaţa Constituţiei, informează Agerpres. Astfel, Rieu va susţine concerte în Piaţa Constituţiei din Capitală, pe 6, 7, 11, 12, 13 şi 14 iunie.Biletele pentru evenimentul de pe 7 iunie sunt disponibile începând de joi, de la ora 9,00, în reţeaua Eventim şi prin partenerii autorizaţi. Andre Rieu promite un eveniment unic, concertele de la Bucureşti fiind singurele organizate în aer liber pe care artistul le susţine în lume, pe lângă cele de la Maastricht, oraşul său natal.

“Dragi prieteni, sper ca aţi început cu bine noul an! Vă trimit salutări din Berlin, suntem în plin turneu în Germania! În ultimele săptămâni am primit atât de multe mesaje de la oameni minunaţi. De aceea, mă bucur foarte mult că am reuşit să programăm încă un concert! Pe lângă tradiţionalele concerte în aer liber pe care le susţin în Maastricht, oraşul meu natal, concertele din România sunt unice, nu vom mai avea astfel de concerte în aer liber în anul 2015 nicăieri în lume! Nu pot să vă spun cât de mult aştept să ne întâlnim în aceste seri magice, la Bucureşti!”, este mesajul transmis de Andre Rieu fanilor din România.

De asemenea, Andre Rieu îi invită pe fanii români să intre în atmosfera de Valentine’s Day cu un nou clip video dedicat special zilei de 14 februarie.

 Articol preluat integral de pe HotNews.ro
Foto : andrerieu.com
 
Te invitam sa dai un like paginii de Facebook Jurnalul de Drajna: